Γραφείο Διασύνδεσης

Ημέρες Καριέρας Γ.Π.Α. 2023 (Ανακοίνωση)

Για 2η συνεχή χρονιά το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΓΠΑ 2023». Το ΓΠΑ, ανταποκρινόμενο στις μεγάλες απαιτήσεις που βάζει η αγορά εργασίας, έμπρακτα υποστηρίζει τους τελειόφοιτους και αποφοίτους του, διοργανώνοντας την εκδήλωση υπό την ευθύνη του Γραφείου Διασύνδεσης.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 19 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό κλάδο με σκοπό να συναντήσουν από κοντά τελειόφοιτους και αποφοίτους του ΓΠΑ, προκειμένου να διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ΓΠΑ. Η συμμετοχή των αποφοίτων θα αποτελέσει μία σημαντική ευκαιρία για αυτούς να ενημερωθούν για τις προοπτικές απασχόλησης στις συγκεκριμένες εταιρείες και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας.

Η φετινή εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 από τις 9:00 έως τις 15:00 στο Γεωργικό Μουσείο του ΓΠΑ.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την συνημμένη αίτηση μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μανιού Φιλίππα, Τηλέφωνο: 210 5294816, e-mail: f.maniou@aua.gr.

  • Έναρξη Εκδήλωσης: 24/03/2023 12:00 πμ

Μετάβαση στο περιεχόμενο