Γραφείο Διασύνδεσης

Η ψηφιακή τεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδας. Νέοι ορίζοντες έρευνας και επαγγελματικής εξέλιξης (Δελτίο Τύπου)

Η ψηφιακή τεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδας Νέοι ορίζοντες έρευνας και επαγγελματικής εξέλιξης

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα

«Η ψηφιακή τεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδας – Νέοι ορίζοντες έρευνας και επαγγελματικής εξέλιξης» του Γραφείου Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια της κύριας αποστολής του να φέρει σε επαφή  τους αποφοίτους του Ιδρύματός μας με την αγορά εργασίας, έδωσε τη δυνατότητα σε έναν αριθμό αποφοίτων να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ημερίδα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι επίσημοι προσκαλεσμένοι που ήταν ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθ. κ. Σπυρίδων Κίντζιος, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθ. κ. Νικόλαος Δέρκας, οι Αναπληρωτές Καθηγητές του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής της σχολής Περιβάλλοντος και Γεωργικής Μηχανικής του Γ.Π.Α. κ. Σπυρίδων Φουντάς και κ. Θωμάς Μπαρτζάνας και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Γ.Π.Α. κ. Αλέξανδρος Ταταρίδας.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία σειρά παρουσιάσεων από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροτεχνολογίας, αγροεφοδίων και γεωπονικών υπηρεσιών, οι οποίες ανέλυσαν τις προτάσεις τους και τις δεξιότητες, ικανότητες που αναζητούν στην προσπάθεια τους να προσλάβουν το κατάλληλο προσωπικό.

Οι εταιρείες/οργανισμοί που παρουσίασαν τις υπηρεσίες τους οι οποίες αφορούν τις νέες τεχνολογίες στον αγροδιατροφικό τομέα ήταν οι εξής:

  • Smart Agro Hub
  • Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
  • AGENSO
  • NEUROPUBLIC

Τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις των συμμετεχόντων οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση.

  • Έναρξη Εκδήλωσης: 12/10/2022 12:00 πμ