Γραφείο Διασύνδεσης

Η ψηφιακή τεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδας. Νέοι ορίζοντες έρευνας και επαγγελματικής εξέλιξης (Ανακοίνωση)

Η ψηφιακή τεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδας. Νέοι ορίζοντες έρευνας και επαγγελματικής εξέλιξης

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών να φέρει σε επαφή τους αποφοίτους του Ιδρύματός μας με την αγορά εργασίας, διοργανώνει  μία διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση εκπαιδευτικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος με θέμα

«Η ψηφιακή τεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδας – Νέοι ορίζοντες έρευνας και επαγγελματικής εξέλιξης».

Σε αυτή την εκδήλωση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις/οργανισμοί που δραστηριοποιούνται  στον τομέα της αγροτεχνολογίας, αγροεφοδίων και γεωπονικών υπηρεσιών και θα την παρακολουθήσουν  απόφοιτοι του Γ.Π.Α.

Οι εταιρείες θα παρουσιάσουν τους τομείς που δραστηριοποιούνται καθώς επίσης και το επίπεδο δεξιοτήτων και ικανοτήτων που αναζητούν από έναν απόφοιτο του Γ.Π.Α. για άμεση ή μελλοντική συνεργασία μαζί του.

Οι απόφοιτοι όλων των τμημάτων του Γ.Π.Α. θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της αγροκαλλιέργειας και της αγροδιατροφής, να θέσουν ερωτήματα και να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στις εταιρείες.   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Ms Teams την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00 – 13:30.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορούν να αναζητηθούν από το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου f.maniou@aua.gr ή στο τηλέφωνο 2105294816 (9:00-15:00).

  • Έναρξη Εκδήλωσης: 04/10/2022 12:00 πμ