Σε συνέχεια προηγούμενων μηνυμάτων σχετικά με την δημοσίευση της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για τον νέο κύκλο υποτροφιών EUFORA 2023-2024 [1] της EFSA που αφορά στην επιλογή οργανισμών φιλοξενίας και υποτρόφων, σας ενημερώνουμε ότι ο πίνακας των προτάσεων που έχουν αποσταλεί μέχρι σήμερα από οργανισμούς του άρθρου 36 διαμορφώνεται ως εξής:
University of Alicante (Analytical chemistry, nutrition and food science department)
Heavy metal levels in aquaculture algae. Assessment of risk.
Maria Soledad Prats Moya (maria.prats@ua.es)
pfefsa@aesan.gob.es
National Kapodistrian University of Athens (Dept of Chemistry, laboratory of Food Chemistry)
Greece
Quantitative tools in microbial risk assessment
Vasilis Valdramidis (valdram@uoa.gr)
Charalampos Proestos <harpro@chem.uoa.gr>
efsa@efet.gr
ONIRIS, INRAE, UMR SECALIM
France
Public Health Risk-Benefit Assessment in Foods
geraldine.boue@oniris-nantes.fr
pointfocal@anses.fr
Polytechnic University of Cartagena
Spain
Training in tools to develop Risk ranking and Quantitative microbial risk assessment along the food chain of products relevant to both countries (Spain and the country of origin of the fellow)
Prof. Pablo S Fernández
(pablo.fernandez@upct.es)
Istituto Zooprofilattico Sperimentale del Lazio e della Toscana “M.
Aleandri”
Italy
Exploring frameworks for quantitative risk assessment of antimicrobial resistance along the food chain
Roberto Condoleo (roberto.condoleo@izslt.it) Maria Francesca Iulietto (mariafrancesca.iulietto@izslt.it)
italianfocalpoint@sanita.it
University of Seville (Dept. of Nutrition, Food Science, Toxicology and Legal Medicine. Area of Toxicology. AGR258 Group)
Spain
Risk Assessment of flours, for food and feed, derived from fungi and insects grown in agroindustrial byproducts. Circular economy.
Daniel Gutiérrez Praena
(dgpraena@us.es)
pfefsa@aesan.gob.es
University of Almeria
Spain
Improvement of production/harvesting/processing technologies for large scale production of microalgae for different applications
Francisco Gabriel Acien Fernández
(facien@ual.es)
pfefsa@aesan.gob.es
* Proposal as fellow sending organisation
Organisation offering a fellow to be trained (fellow sending
organisation)
Country
Main area of interest
Contact details
University of Alicante (Analytical chemistry, nutrition and food science
department)
Spain
UV treatment of food for disinfection.
Salvador E. Maestre Pérez (salvador.maestre@ua.es)
pfefsa@aesan.gob.es
Οι απαντήσεις και η καταγραφή της συνεδρίας που έγινε στις 20/12/2022 έχει δημοσιευθεί στον ιστότοπο της EFSA μαζί με τα έγγραφα της πρόσκλησης : https://www.efsa.europa.eu/…/euba-efsa-2022-enrel-02…
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την EFSA στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
EU-FORA@efsa.europa.eu
Περισσότερες πληροφορίες για το EU-FORA και την πρόσκληση μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://www.efsa.europa.eu/en/engage/fellowship
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μια ενημερωτική συνεδρία θα προγραμματιστεί στις 7 Φεβρουαρίου 2023, πλησιέστερα στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων, για περαιτέρω υποστήριξη αυτής της διαδικασίας και για απάντηση σε πρόσθετες ερωτήσεις.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις και υποστήριξη στην εύρεση εταίρων για υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση στην EFSA.
-
Τοποθεσία: Ελλάδα